ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η πρωτοποριακή μέθοδος αποθεραπείας του Πικέ στην Μπαρτσελόνα

Η πρωτοποριακή μέθοδος αποθεραπείας του Πικέ στην Μπαρτσελόνα
Πικέ-Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα χάρη σε μία... ιδιαίτερη μέθοδο προπόνησης (video).

Ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο τώρα βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής, όπως φαίνεται και από τα πλάνα της αποθεραπείας του που δημοσίευσε η νταμπλούχος Ισπανίας.

Ο Καταλανός αμυντικός προπονείται εντατικά για να επανέλθει σύντομα στις υποχρεώσεις του συλλόγου και να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ισπανίας.

Ο τρόπος που ακολουθεί, βέβαια, ξενίζει. Η Μπαρτσελόνα έχει φροντίσει να τελειοποιήσει τις μεθόδους αποθεραπείας που εφαρμόζει στους παίκτες της και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, είτε αυτά είναι τεχνητά είτε φυσικά. Οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας έκριναν ότι η ενδυνάμωση του ποδιού του Πικέ θα γινόταν καλύτερα εάν ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε ασκήσεις σε άμμο. Αντί όμως να προπονηθεί σε κάποια παραλία της Καταλονίας, πήγε η... παραλία στη Βαρκελώνη.

Ένα σκάμμα γεμάτο άμμο έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, μαζί με εμπόδια ώστε να γίνουν ακόμα πιο απαιτητικές οι ασκήσεις για τον Πικέ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τα πήγε περίφημα, ακολουθώντας το πρόγραμμα και μάλιστα ανέβασε και δύο φωτογραφίες στο twitter του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ