ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η παραδοχή του Πικέ της ανωτερότητας της Ρεάλ και η καζούρα!

FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 26, 2017. FC Barcelona will play against Alaves in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 26, 2017. FC Barcelona will play against Alaves in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράδ Πικέ στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς παραδέχθηκε πως για πρώτη φορά αισθάνθηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Καζούρα στην αλλαγή του από τους φίλους των Μαδριλένων.

Η Μπαρτσελόνα έχασε για δεύτερη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και με συνολικό σκορ 5-1 απώλεσε το Super Cup Ισπανίας, το οποίο κατέληξε στα χέρια της μεγάλης αντιπάλου της. Μάλιστα, ο Ζεράρ Πικέ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ και πως για πρώτη φορά αισθάνθηκε ότι η "Βασίλισσα" είναι καλύτερη.

"Δεν ήταν η χειρότερη νύχτα μου. Η χειρότερη ήταν με την εθνική κόντρα στην Ολλανδία. Ήταν καλύτερη η Ρεάλ. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία εννέα χρόνια, από τότε που είμαι στη Μπαρτσελόνα, είναι η πρώτη φορά που νιώθω πως ήταν ανώτερη η Ρεάλ από εμάς. Πρέπει να το τελειώσουμε αυτό.

Γνωρίζουμε ότι δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη στιγμή μας. Όχι μόνο ως ομάδα, αλλά και ως κλαμπ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να προχωρήσουμε. Η σεζόν μόλις άρχισε. Θα πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις ήττες. Θα ήθελα να τους συγχαρώ", ανέφερε ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο β' μέρος με πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό.

Μάλιστα, ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχασε την ευκαιρία για καζούρα προς τον Πικέ την ώρα που έδινε την θέση του στον Σεμέδο στο 50', από τη στιγμή που το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισε να φωνάζουν "Μείνε, μείνε", θέλοντας να τον πικάρουν.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ