ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η οινοποιητική επιχείρηση του Ινιέστα τον στέλνει στην Κίνα

Η οινοποιητική επιχείρηση του Ινιέστα τον στέλνει στην Κίνα

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Αντρές Ινιέστα σκέφτεται να μετακομίσει στην Κίνα με σκοπό να επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητα του οινοποιείου που διατηρεί.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του μετά τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (21/04) απέναντι στη Σεβίλλη, και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα πει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Κίνα.

Ο διεθνής μέσος φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από σύλλογο της Κίνας, με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 30.000.000€. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που ο 33χρονος σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα, της οποίας είναι μέλος από το 2001.

Ισπανικά μέσα εμπλέκουν την εξαγωγή της μάρκας του κρασιού του Ισπανού στην κινεζική αγορά. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διατηρεί επιχείρηση στην πόλη από την οποία κατάγεται, τη Φουενταλμπίγια, από το 2010 και μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται να εξάγει στην Κίνα περίπου 2 εκατομμύρια μπουκάλια.

Τέλος, ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου που έχει προταθεί στον Ινιέστα, θα περιλαμβάνει σχέδια για τη διαφήμιση του προϊόντος σε μια ανερχόμενη αγορά, όπως είναι αυτή της Κίνας, και αυτό αποδεικνύει ότι ο Ισπανός έχει μεγάλα σχέδια που εκτείνονται πολύ πέρα από την κινεζική Σούπερ Λιγκ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ