ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η "ντρίμπλα" του Βαλβέρδε για δημοψήφισμα και Πικέ

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε απέφυγε με ντρίμπλα να τοποθετηθεί για το δημοψήφισμα όσον αφορά στην ενδεχόμενη ανεξαρτησία της Καταλονίας και σχολίασε το σχετικό tweet του Ζεράρ Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λας Πάλμας (1/10, 17:15) για την 7η αγωνιστική της La Liga με το ματς να διεξάγεται στη "σκιά" του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, μένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του κι ευχήθηκε απλά η διαδικασία να διεξαχθεί ομαλά. Τι είπε ο "Txingurri" για το tweet του Καταλανού κεντρικού αμυντικού του, Ζεράρ Πικέ.

"Δεν έχω μιλήσει για το δημοψήφισμα, ελπίζω αύριο να νικήσουμε, να υπάρχει ηρεμία και σεβασμός και να μη συμβεί τίποτα. Φαίνεται ότι υπάρχει θόρυβος, αλλά εγώ έχω περισσότερη ηρεμία από ο,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας εκεί έξω. Προσπαθούμε να το αφήσουμε στο περιθώριο και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Παίζουμε για τρεις σημαντικούς βαθμούς και ο καθένας έχει την άποψή του από εκεί και πέρα. Είναι φυσιολογικό", υποστήριξε αρχικά σχετικά με το δημοψήφισμα ενώ στη συνέχεια μίλησε για:

Τον Πικέ: "Δεν είναι ο πρώτος αθλητής που διαδηλώνει την άποψή του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τελευταία. Είναι σεβαστή η άποψή του, όπως και οι άλλες απόψεις. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του. Μπορεί να μπει στα social media και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του".

Την ατμόσφαιρα στο "Camp Nou": "Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος θα έρθει να απολαύσει την ομάδα του και να τη δει να νικά. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη πριν τη διακοπή (λόγω εθνικών ομάδων)".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ