ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ζητά αντικατάσταση Ραφίνια με Αρντά Τουράν

Η Μπαρτσελόνα ζητά αντικατάσταση Ραφίνια με Αρντά Τουράν

Ο Ραφίνια θα χάσει λόγω τραυματισμού το υπόλοιπο της σεζόν και η Μπαρτσελόνα ζητά να τον αντικαταστήσει - παρά την τιμωρία της από τη FIFA - με τον Αρντά Τουράν.

Σύμφωνα με το "Radio Catalunya" η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ζητήσει από τη FIFA και τη RFEF (ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) τη χρησιμοποίηση του Αρντά Τουράν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ραφίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της 1ης αγωνιστικής του Champions League - κόντρα στη Ρόμα - και θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου.

Η FIFA διεμήνυσε μετά τον τραυματισμό του Ραφίνια (ο οποίος την Τρίτη (22/9) υποβάλλεται σε εγχείριση αποκατάστασης της ζημιάς) στην Μπαρτσελόνα, ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάποια αντικατάστασή του. Το επιχείρημα των "μπλαουγκράνα" είναι ότι η περίοδος απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους - όπως προέκυψε μετά την τιμωρία από τη FIFA για την "υπόθεση - Μασία" - έχει εκπληρωθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το "Radio Catalunya", η Μπαρτσελόνα θα υποστηρίξει στο αίτημά της προς FIFA και RFEF ότι η λήξη της τιμωρίας ήταν η 31η Αυγούστου, ημερομηνία που έληξε και η πρόσφατη θερινή μεταγραφική περίοδος.

Δηλαδή, οι "μπλαουγκράνα" θεωρούν ότι μετά την 31η Αυγούστου έχουν κάθε δικαίωμα να εγγράψουν κάποιον ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πρόκειται για την αντικατάσταση του Ραφίνια, ενός ποδοσφαιριστή της που τραυματίστηκε σοβαρά.

Από τη Λίγκα, όμως, επιτρέπεται η εγγραφή κάποιου ποδοσφαιριστή για την αντικατάσταση κάποιου που έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο 28χρονος διεθνής Τούρκος μέσος, ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα στις 6 Ιουλίου, ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της προαναφερθείσας τιμωρίας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ