ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τον ιδανικό διάδοχο του Μπουσκέτς

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τον ιδανικό διάδοχο του Μπουσκέτς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", η Μπαρτσελόνα πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του αμυντικού χαφ της Βιγιαρεάλ, Ροντρίγκο Ερνάντεθ, ο οποίος θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Η Μπαρτελόνα αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την ομάδα ήδη έχουν θέσει επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει και της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι Καταλανοί έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ροντρίγκο Ερνάντεθ της Βιγιάρεαλ, τον οποίο θεωρούν ιδανικό διάδοχο του Σέρχιο Μπουσκέτς στη μεσαία γραμμή. Ο 21χρονος μέσος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με παράλληλη αύξηση της ρήτρας απ' τα 12.000.0000 στα 20.000.000 ευρώ.

Το εν λόγω ποσό κρίνεται λογικό απ' τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να το καταβάλλουν προκειμένου να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου". Τη φετινή σεζόν, ο Ροντρίγκο μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας εκ των διακριθέντων της Βιγιαρεάλ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας, με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά σε 58 αγώνες. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Κ21 της Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα απ' την Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει κι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ