ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα Β νίκησε 12-0 και η αστυνομία κάνει έρευνες για στήσιμο

Η Μπαρτσελόνα Β νίκησε 12-0 και η αστυνομία κάνει έρευνες για στήσιμο

Η Μπαρτσελόνα Β διέλυσε με 12-0 την ουραγό της Tercera División, η οποία ζήτησε έρευνες από την αστυνομία με την υποψία του στησίματος από τους... ιδιοκτήτες της (video).

Η Μπαρτσελόνα Β κατέγραψε την πιο ευρεία νίκη στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος από τον Μάιο του 1992, ωστόσο το 12-0 επί της Ελντένσε, κίνησε υποψίες στη διοίκηση των ηττημένων, που ζήτησε την αρωγή της αστυνομίας για έρευνες σχετικά με πιθανό χειραγώγηση.

Οι Καταλανοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 7-0 στο 30', παρότι αγωνίστηκαν δίχως τρία από τα μεγάλα "αστέρια" της ομάδας, που εξετάζουν ακόμα και ομάδες της Premier League, τους Κάρλος Αλενιά, Μαρκ Κουκουρέλα και Τζόρδι Μπουλά.

Η Ελντένσε, η οποία δεν έκανε καμία αλλαγή στη διάρκεια του 90λεπτου, ουσιαστικά "κλείδωσε" τον υποβιβασμό της από την Tercera División με αυτήν την ήττα, αφού βρίσκετι 18 πόντους μακριά από την τελευταία θέση παραμονής και πρέπει να καλύψει και διαφορά 52 τερμάτων για να σωθεί.

Η φετινή σεζόν κύλησε πολύ δύσκολα για τον σύλλογο, που μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει 50 ποδοσφαιριστές κι έχει προβεί έξι φορές σε αλλαγή προπονητή.

Πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή της ιταλική επενδυτική εταιρία, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό το αποτέλεσμα έχει βάλει το χέρι της και γι' αυτό ζήτησε από την αστυνομία και από τις ισπανικές ποδοσφαιρικές αρχές να διερευνήσουν το θέμα.

"Μετά από σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το συμβόλαιο με τον ιταλικό επενδυτικό όμιλο ακυρώνεται και οι εργασίες της πρώτης ομάδας προσωρινά διακόπτονται", δήλωσε στο "Radioestadio".

Ενημέρωσε, δε, ότι σε περίπτωση που βρεθεί εμπλοκή κάποιου παίκτη της ομάδας του Αλικάντε σε απόπειρα χειραγώγησης του αποτελέσματος του αγώνα, δεν θα αγωνιστεί ξανά για το σύλλογο.

Το 12-0 αποτελεί το πιο μεγάλο αποτέλεσμα στην κατηγορία από τον Μάιο του 1992, όταν η Εξτρεμαδούρα είχε νικήσει με το ίδιο σκορ την Πορτουένσε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ