ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Ντεμπελέ για το 2018

Dortmund's Ousmane Dembele, right, celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Ousmane Dembele, right, celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα επιδιώκει να συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, με στόχο να τον φέρει στο "Καμπ Νόου" το καλοκαίρι του 2018, προλαβαίνοντας μ' αυτό τον τρόπο τους υπόλοιπους διεκδικητές του Γάλλου επιθετικού.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί τον μεγάλο στόχο των διοικούντων την Μπαρτσελόνα και του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όμως η άρνηση της Ντόρτμουντ να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης δυσκολεύει σημαντικά το έργο τους.

Ο Γάλλος επιθετικός θεωρείται ένα απ' τα "next big thing" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχοντας τη φετινή σεζόν 10 γκολ και 21(!) ασίστ σε 49 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς. Όπως είναι λογικό, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον κι άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως οι "μπλαουγκράνα" έχουν στα... σκαριά μία κίνηση-ματ προκειμένου να τον φέρουν στο "Καμπ Νόου".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα και 80.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ για χάρη του, με στόχο να τον έχουν στη διάθεσή τους απ' το καλοκαίρι του 2018. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν απ' τις διαθέσεις των Γερμανών, οι οποίοι ήδη έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους της "Μπάρτσα" πως θα προσφύγουν στη FIFA σε περίπτωση που υπάρξουν συζητήσεις με τον Ντεμπελέ, δίχως την άδειά τους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Ντεμπελέ για το 2018

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ