ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει έσοδα 897.000.000 ευρώ!

Barcelona's Lionel Messi celebrates with teammates scoring his side's 3rd goal during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi celebrates with teammates scoring his side's 3rd goal during a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα, στην ετήσια γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου θα ανακοινώσει έσοδα ύψους 897.000.000 ευρώ!

Γι' ακόμα μία σεζόν, στα ταμεία της Μπαρτσελόνα έχουν εισρεύσει ιλιγγιώδη ποσά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", οι διοικούντες τους "μπλαουγκράνα" στην ετήσια γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου θα ανακοινώσει έσοδα μαμούθ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά το οικονομικό έτος 2017/18, οι Καταλανοί εισέπρεξαν 897.000.000 ευρώ, τα περισσότερα που έχει λάβει ποτέ ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επιμέρους ποσά, εκτιμάται ότι η άνοδος αυτή οφείλεται σε αύξηση των εμπορικών εσόδων, με νέες χορηγικές συμφωνίες που σύναψε ο σύλλογος κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως αυτή με τη Rakuten που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, αλλά και χάρη στη ρήτρα των 222.000.000 ευρώ που κατέβαλε η Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα ήταν -ξανά- η ομάδα που κατάφερε να "σπάσει" το φράγμα των 700.000.000 ευρώ κατά το περυσινό οικονομικό έτος. Βέβαια, όπως και τότε, έτσι και τώρα, είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν και σημαντικά χρέη, τα οποία θα ανακοινώσει ο εκπρόσωπος της ομάδας, Τζουζέπ Βίβες κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ