ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα παίρνει το δεκάρι της εθνικής Βραζιλίας

Brazil's Lucas Lima heads the ball during training session of the national soccer squad in Quito, Ecuador, Tuesday, Aug. 30, 2016. Brazil will face Ecuador for a 2018 World Cup Russia qualifier soccer match in Quito on September first. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Brazil's Lucas Lima heads the ball during training session of the national soccer squad in Quito, Ecuador, Tuesday, Aug. 30, 2016. Brazil will face Ecuador for a 2018 World Cup Russia qualifier soccer match in Quito on September first. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου "FOX Sports", η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με το δεκάρι της Σάντος και της εθνικής Βραζιλίας, Λούκας Λίμα για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, το οποίο θα έχει ισχύ απ' τον προσεχή Ιανουάριο.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Λίμα. Το δεκάρι της εθνικής Βραζιλίας ήρθε σε συμφωνία με τους "μπλαουγκράνα" για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, το οποίο θα έχει ισχύ απ' τον προσεχή Ιανουάριο, όταν και μένει ελεύθερος απ' τη Σάντος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου " FOX Sports", ο Λίμα θα υπογράψει το συμβόλαιό του την 1η Ιουλίου, δηλαδή έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Σάντος, όπως επιτρέπει η FIFA. Καθοριστικό ρόλο στο deal μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε ο Νεϊμάρ, με τον οποίο ο Λίμα έχει εξαιρετική συνεργασία στην εθνική Βραζιλίας.

Εξάλλου, ο 26χρονος είναι ο πρώην σύντροφος της αδερφής του Νεϊμάρ, Ραφαέλε, και εκπροσωπείται από τον πατέρα του Βραζιλιάνου αστέρα.

Ο Λίμα αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 απ' την Ιντερνασιονάλ έναντι 1.260.000 ευρώ, μετρώντας 9 γκολ και 20 ασίστ σε 92 συμμετοχές με τη Σάντος, ενώ παράλληλα είναι 14 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος, βέβαια, έχει δώσει ήδη την έγκρισή του προκειμένου να επιστρέψει κι ο Ζεράρ Ντεουλοφέου απ' την Έβερτον.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ