ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα πήρε θέση για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι
© AFP/GETTY IMAGES

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Μέστρε μίλησε στα Ισπανικά ΜΜΕ μετά την νίκη επί της Εσπανιόλ κι αποκάλυψε πως, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε με 4-1 την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga και μείωσε τη διαφορά της απ' την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στους 3 βαθμούς, με τους "μερένγκες" βέβαια να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "μπλαουγκράνα", ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Όπως είναι λογικό, η ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ, που παραμένει ακόμα στον "αέρα", αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα Ισπανικά ΜΜΕ.

Παρ' όλα αυτά, ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ζόρντι Μέστρε, ήταν καθησυχαστικός σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο "Movistar Plus". Ο διοικητικός παράγοντας της "Μπάρτσα" αποκάλυψε πως, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι συζητήσεις με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

"Δεν έχουμε αρχίσει ακόμα συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως, μετά από αυτές των Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, ελπίζουμε πως θα ολοκληρώσουμε και του Μέσι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους", υποστήριξε ο Μέστρε.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 29χρονου σούπερ σταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και ήδη αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η κινεζική Hebei Fortune, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα με "4άρα"
Σε φανέλα της Μπαρτσελόνα ο... Σέρχιο Ράμος!
Η Hebei Fortune προσφέρει ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο στον Μέσι!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ