ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Πούλισιτς

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Πούλισιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του 18χρονου μεσοεπιθετικού της Ντόρτμουντ, Κρίστιαν Πούλισιτς.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται το νέο μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Κρίστιαν Πούλισιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ισπανικής εφημερίδας " Mundo Deportivo", οι Καταλανοί παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Αμερικανού μεσοεπιθετικού.

Ο 18χρονος άσος έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν, καθώς σε 8 συμμετοχές έχει σημειώσει 1 γκολ, ενώ έχει προσφέρει και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την "Μπάρτσα" προορίζουν τον Πούλισιτς ως αντί-Μέσι, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του και ήδη παρουσιάζει μία ευπάθεια στους τραυματισμούς.

Ο συμβόλαιο του Αμερικανού (με κροατικές ρίζες) μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ ήδη έχει αρνηθεί μία πρόταση ανανέωσης απ' την πλευρά της Ντόρτμουντ. Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι οι RB Λειψίας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς κι η Λίβερπουλ εξέτασαν σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, οι "κόκκινοι" προσέφεραν 13.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, αλλά οι Βεστφαλοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ' την πρόταση, με συνέπεια να την απορρίψουν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ