ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα καλεί τον Τζόνσον

Η Μπαρτσελόνα καλεί τον Τζόνσον
© GETTY IMAGES

Το όνομα του Γκλεν Τζόνσον φαίνεται ότι θα απασχολήσει την Μπαρτσελόνα τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Άγγλος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Γκλεν Τζόνσον, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Dailymail", ο 32χρονος αμυντικός της Στόουκ βρίσκεται στη λίστα του Λουίς Ενρίκε.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέις Βιδάλ ήρθε να καλύψει το κενό του Ντάνι Άλβες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει λάβει μέρος μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να τον δώσει δανεικό τον Ιανουάριο και να φέρει στο "Καμπ Νου" έναν έμπειρο αμυντικό, ο οποίος θα αποτελέσει τη βασική επιλογή για το δεξί "φτερό".

Όπως προαναφέραμε, ο εκλεκτός του Ενρίκε είναι ο Τζόνσον, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Για την ώρα η Στόουκ δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία. Βέβαια, ο Άγγλος δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μαρκ Χιουζ (σ.σ. στο ξεκίνημα της σεζόν μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές σε πρωτάθλημα και League Cup).

Επιπλέον, ο 32χρονος αμυντικός διατηρεί στενή σχέση με τον Σουάρες, μιας και υπήρξαν συμπαίκτες στη Λίβερπουλ απ' το 2011 έως το 2014. Ίσως αυτό επηρεάσει την απόφασή του για ενδεχόμενη μετακίνηση στην Καταλονία.

Πρόσφατα ο Λουίς Σουάρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό του συμπαίκτη: "Με έχει εντυπωσιάσει. Πρόκειται για έναν συνδυασμό φυσικής δύναμης και ποδοσφαιρικής ευφυΐας. Τεχνικά είναι τόσο καλός που παρά το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος, μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια άνεση και το αριστερό πόδι".

Ο Γκλεν Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του απ' τη Γουέστ Χαμ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μίλγουολ, Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Λίβερπουλ. Στα έξι χρόνια παρουσίας του στη Λίβερπουλ κατέγραψε 200 συμμετοχές, ενώ σκόραρε εννιά φορές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ