ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε την προσφορά της Ρεάλ για Ερναντέζ

Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ισοφαρίσει την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τεό Ερναντέζ. Ποια τα μεγάλα πλεονεκτήματα των "μπλαουγκράνα, έναντι των "μερένγκες".

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται να έχει ήδη ενημερώσει τον Τεό Ερναντέζ ότι θα καταβάλει τη ρήτρα εξαγοράς των 24.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως η δημοσιότητα έδωσε... βήμα στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους "μερένγκες" και να ισοφαρίσει την εν λόγω προσφορά.

Κατόπιν αυτού, όπως αναφέρει η " AS", οι δύο "γίγαντες" της Primera Division αναμένεται να κοντραριστούν για χάρη του Γάλλου αριστερού μπακ. Η Ρεάλ φέρεται να του έχει κάνει πρόταση την οποία, αν δεχθεί, θα λάβει 35.000.000 ευρώ σε βάθος πέντε ετών και τώρα οι "μπλαουγκράνα" στοχεύουν στο να την ξεπεράσουν. Σύμμαχος των τελευταίων είναι και ο μάνατζερ του παίκτη, Μάνουελ Γκαρθία Κίλον, που δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στους Καταλανούς.

Φυσικά, από τη στιγμή που καλύπτεται η ρήτρα εξαγοράς, η Ατλέτικο δεν έχει λόγο επί του θέματος, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ τονίζουν πως θα σπρώξει τον ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα με όποιον τρόπο μπορεί, καθώς δεν επιθυμεί να δει τη συμπολίτισσά της να της τον "κλέβει". Εξ ου και ο λόγος που ετοιμάζεται να προσφύγει στη FIFA, επικαλούμενη παρατυπία εκ μέρους των "μερένγκες".

Παράλληλα, η επιθυμία του 19χρονου να παραμείνει εντός ισπανικών συνόρων αντιμετωπίζεται ως δεδομένη, με αποτέλεσμα ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ενδιαφέρεται, να αποκλείονται από τις επιλογές του.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα φέρεται να προορίζει τον Ερναντέζ για συμπληρωματικό του Ζόρντι Άλμπα, ενώ προτίθεται να δώσει στον 19χρονο Γάλλο την ευκαιρία να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αν επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου ότι θα βρει μπροστά του τον -εξαιρετικό τη φετινή σεζόν- Μαρσέλο.

Ο Ερναντέζ έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, κατά τις οποίες έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του και αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους αριστερούς μπακ στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Photos credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ