ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα φοβάται πιθανό σπάσιμο της ρήτρας των 700 εκατομμυρίων ευρώ του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα φοβάται πιθανό σπάσιμο της ρήτρας των 700 εκατομμυρίων ευρώ του Μέσι
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο διευθυντής στρατηγικής της Μπαρτσελόνα, Πάντσο Σρόντερ, δήλωσε πως η ρήτρα αποδέσμευσης των 700 εκατομμυρίων ευρώ του Μέσι, ίσως να μην είναι υψηλή ώστε να αποτρέψει πιθανή μεταγραφή του Αργεντινού.

Ο διευθυντής στρατηγικής της Μπαρτσελόνα, Πάντσο Σρόντερ, δήλωσε πως τα 700 εκατομμύρια της ρήτρας αποδέσμευσης του Λιονέλ Μέσι ίσως δεν είναι υψηλό ποσό για να αποτρέψει αντίπαλες ομάδες να κάνουν δικό τους τον 30χρονο Αργεντινό.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης των Καταλανών χαρακτήρισε τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού ως "τρελές", αρνούμενος να δώσει βεβαιώσεις για το μέλλον του Μέσι.

Τα 700 εκατομμύρια της ρήτρας του Λιονέλ Μέσι ίσως δεν είναι μεγάλο ποσό για να αποτρέψει μια μελλοντική πιθανή μεταγραφή του διεθνή επιθετικού. Ο Αργεντινός ανανέωσε το Νοέμβριο το συμβόλαιο του μέχρι το 2021, αφού πρώτα έφτασε αρκετά κοντά στο να εξαντλήσει το χρονικό όριο που του είχε δοθεί από τη διοίκηση ώστε να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα.

H ρήτρα στο υπάρχον συμβόλαιο ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα 222 εκατομμύρια που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο η Παρί Σεν-Ζερμέν για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, προβληματίζουν τον Σρόντερ για το αν η ρήτρα αυτή είναι αρκετή για να κρατήσει τον Αργεντινό στο "Καμπ Νόου".

" Βάλαμε μια ρήτρα που θεωρούμε ότι είναι αρκετή ώστε να μείνει σε εμάς", δήλωσε ο Σρόντερ.

" Αλλά και πέρσι νομίζαμε πως η ρήτρα του Νειμάρ ήταν αρκετά υψηλή ώστε να τον κρατήσει στη Βαρκελώνη".

" Νομίζω, είναι δύσκολο, αλλά δεν έχω γυάλινη σφαίρα να προβλέψω το μέλλον. Τα πράγματα στις μεταγραφές αρχίζουν να ξεφεύγουν", ήταν οι δηλώσεις του Πάντσο Σρόντερ στο Sky Sports.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ