ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Μίνα για το 2018

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Μίνα για το 2018

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Γέρι Μίνα, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του Campeonato Brasileiro. Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Γέρι Μίνα. Οι "μπλαουγκράνα" ήρθαν σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού έναντι 9.000.000 ευρώ. Ο 22χρονος στόπερ κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Παλμέιρας κι αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του Campeonato Brasileiro.

Ο Μίνα θα παραμείνει στην βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο ρόστερ των Καταλανών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" οι διοικούντες την Παλμέιρας ζήτησαν απ' την Μπαρτσελόνα να παραμείνει ο διεθνής Κολομβιανός στην ομάδα προκειμένου να τους ενισχύσει στην μάχη για την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη ώστε να ολοκληρώσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Μίνα πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο πενταετές συμβόλαιο με τους "μπλαουγκράνα", ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ