ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον Μαστσεράνο

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον Μαστσεράνο

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Χαβιέρ Μαστσεράνο ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα, επιβεβαιώνοντας την αποχώρηση του Αργεντινού διεθνή μετά από 7,5 χρόνια και 17 τρόπαια.

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε το "αντίο" στον Χαβιέρ Μαστσεράνο, ανακοινώνοντας ότι ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια εκδήλωση το πρωί της Τετάρτης στις 11:00 τοπική ώρα.

Ο Αργεντινός αμυντικός αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 7,5 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς, η οποία περιελάμβανε ακόμα και αλλαγή θέσης, μία από τις πιο επιτυχημένες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός χαφ της Λίβερπουλ μετατράπηκε σε παγκόσμιας κλάσης στόπερ στους "μπλαουγκράνα" και κατέκτησε 17 τρόπαια, με αποκορύφωμα τα δύο Champions League του 2011 και του 2015.

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον Μαστσεράνο

Η εκδήλωση θα τελεστεί στο "Auditorium 1899" του "Καμπ Νόου" και θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με ολόκληρη την πρώτη ομάδα. Το "αντίο" στους συμπαίκτες του ο 33χρονος υπαρχηγός της εθνικής Αργεντινής το είπε τη Δευτέρα, σε γεύμα που παρέθεσε στο εστιατόριο "Via Veneto" της Βαρκελόνης, στο οποίο έδωσαν το "παρών" όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες της ομάδας.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Μαστσεράνο πριν από τη σέντρα του derbi barceloní με την Εσπανιόλ στο "Καμπ Νόου" την Πέμπτη για τα προημιτελικά του Copa del Rey, αφού ο Αργεντινός δεν μπορεί να αγωνιστεί εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνεται.

Η επόμενη μέρα θα βρει τον ίδιο στην Κίνα, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Χεμπέι Φόρτσιουν, μεταγραφή που θα αποφέρει 10.000.000 ευρώ στα ταμεία της Μπαρτσελόνα.

Η φανέλα με το νούμερο 14 θα περάσει στον επόμενο κάτοχό της, τον Φιλίπε Κοουτίνιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ