ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απέλυσε διευθυντή που αμφισβήτησε τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα απέλυσε διευθυντή που αμφισβήτησε τον Μέσι
Μέσι-Μπαρτσελόνα

Ο Πέρε Γκρατακός αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα διότι έκανε δηλώσεις με τις οποίες... τόλμησε να υποτιμήσει την ικανότητα του Λιονέλ Μέσι!

Μία δήλωση του διευθυντή εξωτερικών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, με την οποία αμφισβήτησε το επίπεδο του Λιονέλ Μέσι, οδήγησε στην αποπομπή του από το οργανόγραμμα των Καταλανών.

Ο Πέρε Γκρατακός υποστήριξε μετά από την κλήρωση των προημιτελικών του Copa del Rey ότι "χωρίς τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες ή τον Ινιέστα, ο Μέσι δεν θα ήταν τόσο καλός ποδοσφαιριστής", με συνέπεια να ενοχληθούν οι διοικούντες τον σύλλογο και να πάρουν άμεσα μέτρα.

"Η Μπαρτσελόνα αποδεσμεύει τον Πέρε Γκρατακός", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παρασκευής, με την οποία διευκρινίζεται ότι "ο σύλλογος αποφάσισε καθ' αυτόν τον τρόπο επειδή εξέφρασε δημόσια μία προσωπική άποψη που δεν συνάδει με αυτήν του οργανισμού".

"Η απόφαση λήφθηκε από τον διευθυντή επαγγελματικών τμημάτων, Αλμπέρτ Σολέρ, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα αυτόν τον ρόλο".

Νωρίτερα, ο Λουίς Ενρίκε είχε ερωτηθεί για το θέμα και είχε φροντίσει να αποφύγει την απάντηση: "Δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι. Έχω ακούσει όλες τις δηλώσεις και λέω ότι ο Λέο Μέσι είναι ο καλύτερος. Αυτή είναι η γνώμη μου".

Η αντίδραση των Καταλανών σε μία περίοδο όπου επιθυμούν να διαπραγματευτούν την ανανέωση συμβολαίου του αρχισκόρερ τους ήταν ενδεικτική των προθέσεών τους, αν και ο Γκρατακός παραμένει στον σύλλογο, με ενασχόληση σε άλλα πρότζεκτ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ