ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απαιτεί αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου

FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates with Lionel Messi after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates with Lionel Messi after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε να σταματήσουν οι διπλοί αγώνες και να γίνεται μόνο ένα ματς ανά γύρο του Copa Del Rey και στο Supercopa.

Οι εκλογές της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πρόκειται να διεξαχθούν τον επόμενοι μήνα με τον Χουάν Λουίς Λαρέα να αναμένεται να κερδίσει την προεδρία. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα απαιτούν υλοποιήσει ένα αίτημά τους, προτού τον στηρίξουν στις αρχαιρεσίες.

Με την υπάρχουσα μορφή, οι ομάδες της Primera Division αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους για το Κκύπελλο Ισπανίας στη φάση των 32 με διπλούς αγώνες και συνεχίζουν έτσι μέχρι τον τελικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", οι "μπλαουγκράνα" επιθυμούν τη μείωση των αγώνων, ώστε από την επόμενη χρονιά να μην διεξάγονται διπλοί αγώνες αλλά μονά παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου επιθυμούν την κατάργηση των δύο παιχνιδιών και στο Supercopa στην αρχή της σεζόν.

Το ρεπορτάζ της "AS", καταλήγοντας, αναφέρει πως το Supercopa είναι πιθανό να διεξάγεται σε άλλες ηπείρους, όπως ο τελικός του ιταλικού Supercoppa.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ