ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ακύρωσε τη συνδρομή μέλους και τα δωρεάν εισιτήρια του Κρόιφ

Η Μπαρτσελόνα ακύρωσε τη συνδρομή μέλους και τα δωρεάν εισιτήρια του Κρόιφ

Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν αποτελεί πλέον μέλος της Μπαρτσελόνα, η οποία ακύρωσε τη συνδρομή του και μαζί ανέστειλε τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στην οικογένειά του. Πώς εξήγησε αυτήν την ενέργεια ο σύλλογος που μία εβδομάδα νωρίτερα είχε "ξεχάσει" τον άλλοτε ηγέτη του.

Σε μία ντροπιαστική κίνηση προχώρησε η Μπαρτσελόνα, η οποία ακύρωσε την κάρτα μέλους του Γιόχαν Κρόιφ λόγω του θανάτου του "ιπτάμενου Ολλανδού" και επιπροσθέτως ανέστειλε τη δυνατότητα των μελών της οικογένειάς του να παρακολουθούν δωρεάν τις αναμετρήσεις του συλλόγου.

Σύμφωνα με την " El Pais", οι νταμπλούχοι Ισπανίας προχώρησαν στη συνήθη διαδικασία ακύρωσης της συνδρομής ενός μέλους που έχει φύγει από τη ζωή, με συνέπεια να αναστέλλονται όλα τα προνόμιά του, που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Οι υπάλληλοι της ομάδας αντιμετώπισαν την περίπτωση του Κρόιφ όπως ενός κοινού φιλάθλου. Από τον θάνατό του στις 24 Μαρτίου, ο Ολλανδός δεν ήταν... ταμειακώς εντάξει, με συνέπεια να μην αποτελεί πλέον μέλος του συλλόγου. Παρ' όλα αυτά, η οικογένειά του δεν ενημερώθηκε γι' αυτήν την εξέλιξη από κάποιον άνθρωπο της ομάδας, ούτε όταν ακυρώθηκαν τα προνόμια δύο μελών της οικογένειας Κρόιφ.

Όταν απευθύνθηκαν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, έλαβαν την απάντηση ότι επρόκειτο για γραφειοκρατικό και ακούσιο λάθος. Οι διοικούντες απολογήθηκαν στους εξοργισμένους συγγενείς και τους υποσχέθηκαν ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.

Η Μπαρτσελόνα ακύρωσε τη συνδρομή μέλους και τα δωρεάν εισιτήρια του Κρόιφ

Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του συλλόγου, Τζουζέπ Βίβες, απολογήθηκε ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα για την απουσία εκπροσώπησης του συλλόγου από τα εγκαίνια του δρόμου που αφιερώθηκε στη μνήμη του Κρόιφ στο καταλανικό χωριό Βαγφογκόνα ντε Ριουκόρμπ.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς του πρώην ηγέτη των "μπλαουγκράνα", ανώνυμοι φίλαθλοι αλλά και ο πρώην πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ