ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον Νεϊμάρ να παίξει στο Copa América

Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον Νεϊμάρ να παίξει στο Copa América

Η Μπαρτσελόνα μέσω επιστολής της προς τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι θα αφήσει τον Νεϊμάρ να εκπροσωπήσει τη "σελεσάο" στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι όμως και στο Copa América.

Παρά τη δεδηλωμένη επιθυμία του Νεϊμάρ να αγωνιστεί με την εθνική Βραζιλίας τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο όσο και στο Copa América Centenario, η Μπαρτσελόνα - ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής - διάλεξε γι' αυτόν χωρίς αυτόν.

Με επιστολή, την οποία θα αποστείλουν στη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία (CBF), οι "μπλαουγκράνα" ενημερώνουν ότι θα αποδεσμεύσουν τον Νεϊμάρ προκειμένου αυτός να φορέσει την "καναρίνια" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, όχι όμως και Copa América Centenario.

Σε συνάντηση που είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου, στη Βαρκελώνη πριν από ένα μήνα ο πρώτος είπε στο δεύτερο ότι πρόθεσή του είναι να δηλώσει τον Νεϊμάρ και τα δύο μεγάλα τουρνουά του καλοκαιριού, με εκείνον να του απαντά: "Αδύνατον".

Αντιβαίνοντας, με αυτό τον τρόπο, στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ήθελε να εκπροσωπήσει την εθνική Βραζιλίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο και στο Copa América Centenario.

Το Copa América Centenario ξεκινά στις 3 Ιουνίου, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 του μηνός. Το ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ξεκινά στις 3 Αυγούστου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 20 του μηνός. Κάπως έτσι, δικαιολογείται το περιεχόμενο της επιστολής των "μπλαουγκράνα", καθώς ο χρόνος ξεκούρασης του Νεϊμάρ θα ήταν ελάχιστος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ