ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η κατανόηση του Νεϊμάρ για τον Κριστιάνο

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) vs Neymar jr (barcelone
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) vs Neymar jr (barcelone ALFAQUI / PANORAMIC

Ο Νεϊμάρ έδειξε να συμπάσχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του κόντρα στην Κόρδοβα, τονίζοντας πως είναι δύσκολο για κάποιον να αντισταθεί στις προκλήσεις που δέχεται.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα για το χτύπημα (με χέρι και πόδι) που έδωσε στον Εντιμάρ κατά τη διάρκεια του Κόρδοβα-Ρεάλ Μαδρίτης και στη Ρεάλ αναμένουν με αγωνία το μέγεθος της τιμωρίας του, αν θα είναι δηλαδή 1,2 ή 3 αγωνιστικές (σε αυτή την περίπτωση θα χάσει και το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο).

Η αντίδραση του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο ματς είναι πάντως κάτι που συζητείται έντονα στην Ισπανία, με αποτέλεσμα να ρωτηθεί ακόμα και ο Νεϊμάρ στο πλαίσιο κάποιας δημόσιας εμφάνισής του.

"Όλοι σε αυτό το επάγγελμα είμαστε εκτεθειμένοι σε προκλήσεις και εκφοβισμούς, ειδικά οι επιθετικοί... Μερικές φορές ενδίδεις στις προκλήσεις", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος των "μπλαουγκράνα" για να προσθέσει:

"Αυτό που συνέβη στον Κριστιάνο μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε αλλά δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος. Μερικές φορές σε προκαλούν, όπως έχει συμβεί στον Ζιντάν ή εμένα, όμως θα πρέπει να προσπαθείς να τους αγνοείς".

Ο Νεϊμάρ δήλωσε επίσης ότι βρίσκεται πλέον στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του από τότε που πήγε στη Μπαρτσελόνα καθώς και ότι δεν του αρέσει όταν γίνεται αλλαγή αλλά σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ