ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ισπανική λίγκα δεν θα δεχθεί την πληρωμή της ρήτρας του Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar looks on at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar looks on at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η ισπανική λίγκα δεν θα δεχθεί τα χρήματα για την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης του συμβολαίου του Νεϊμάρ, μπλοκάροντας τη μεταγραφή στην Παρί, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Διαβάστε τους λόγους.

Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια να κρατήσει στις τάξεις της τον Νεϊμάρ. Ο λόγος για την ισπανική λίγκα (LFP), η οποία δεν θα δεχθεί τα χρήματα για την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport".

Οι πληροφορίες της καταλανικής ιστοσελίδας από πηγές μέσα από τους "μπλαουγκράνα" αναφέρουν ότι η LFP θα μπλοκάρει τη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι να διαπιστωθεί τι ισχύει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Η λίγκα θα ζητήσει από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στοιχεία για τις πληρωμές μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ, καθώς και τον ισολογισμό της Παρί, ώστε να μην υπάρχει παραβίαση του Financial Fair Play με την καταβολή του ποσού που θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΕΙΜΑΡ

Την ίδια στιγμή, ο διεθνής επιθετικός πάτησε ξανά το πόδι του σε καταλανικό έδαφος, μετά από το ταξίδι του στο Κατάρ για διαφημιστικούς λόγους.

Συνοδεία δύο ατόμων και με ακουστικά στα αυτιά, δεν δέχθηκε να βγει πολλές φωτογραφίες και να μοιράσει αυτόγραφα, θέλοντας εμφανώς να αποφύγει κάμερες και φιλάθλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει ζητήσει ειδική άδεια από τον σύλλογο κι έτσι την Τετάρτη θα βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, όπου πιθανότατα θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ώστε το σίριαλ της μεταγραφής του να φτάσει στο τέλος του.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ