ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H γκολάρα του Σουάρες θύμισε Ετό εναντίον του Παναθηναϊκού

FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates with Lionel Messi after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates with Lionel Messi after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η φανταστική λόμπα του Λουίς Σουάρες απέναντι στη Ρεάλ Σοθιεδάδ θυμίζει έντονα ένα άλλο γκολ της Μπαρτσελόνα, με σκόρερ τον Σαμουέλ Ετό κόντρα στον Παναθηναϊκό (video).

Ο Λουίς Σουάρες σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στο "Ανοέτα" με το οποίο η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 2-2 τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο 59ο λεπτό.

Ο Ουρουγουανός υποδέχθηκε μία πάσα του Λιονέλ Μέσι στα αριστερά της περιοχής και με ένα γλυκό τρόπο και με τη μία, έπιασε με το δεξί ένα φαλτσαριστό, ψιλοκρεμαστό σουτ, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Χερόνιμο Ρούλι. Η μπάλα κατέληξε στην πάνω αριστερή γωνία του τέρματος του Αργεντινού και τοποθετήθηκε στη λίστα με τα κορυφαία τέρματα του φορ της Μπαρτσελόνα.

Το τέρμα αυτό δεν είναι μοναδικό. Πριν από 13 χρόνια, στις 2 Νοεμβρίου 2005, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο "Καμπ Νόου" για τη φάση των ομίλων του Champions League. Το παιχνίδι ήταν ήδη στο 4-0 στο 65ο λεπτό, όταν ο 17χρονος Μέσι, που είχε σκοράρει ήδη το πρώτο τέρμα του στη διοργάνωση λίγο νωρίτερα, κάνει σόλο στο γήπεδο των "πρασίνων". Ουδείς μπορεί να τον ανακόψει κι έχοντας προσελκύσει ήδη αρκετούς αμυντικούς, βρίσκει την ευκαιρία να πασάρει στον αμαρκάριστο Σαμουέλ Ετό.

Ο Καμερουνέζος βρισκόταν στην αριστερή γωνία της περιοχής και είχε χώρο μπροστά του, ωστόσο προσπάθησε να βάλει το κερασάκι στην "τούρτα", έχοντας ήδη δύο τέρματα στο ματς. Πλάσαρε με τον ίδιο τρόπο με τον Σουάρες, νίκησε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και σημείωσε το πιο όμορφο τέρμα της καριέρας του.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ