ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η γκολάρα του Μέσι κόντρα στην Έιμπαρ

FC Barcelona's Lionel Messi, center, duels for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, duels for the ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι το κάνει να μοιάζει απλό. Αλλά δεν είναι. Δείτε το καταπληκτικό σλάλομ του Αργεντίνου σταρ στην αναμέτρηση με την Έιμπαρ που είχε την... αναμενόμενη κατάληξη. (video)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει με σκορ 0-2 στο "Camp Nou" από την Έιμπαρ, εξέλιξη πάντως που δεν είχε και τόση σημασία καθώς την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξασφαλίσει σκορ... τίτλου στη Μάλαγα.

Ωστόσο οι "μπλαουγκράνα" δεν άφησαν το παιχνίδι στην τύχη του και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή και τη νίκη με το τελικό 4-2.

Με το τέταρτο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις και να αποτελεί ένα ακόμη ποίημα στο ανθολόγιο του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα πήρε με ένα γλυκό άγγιγμα την μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής, "στοίχισε" τους αντιπάλους του και το καταπληκτικό του σλάλομ είχε την... αναμενόμενη κατάληξη: η μπάλα στο βάθος της εστίας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά φυσικά. Ο Μέσι το κάνει να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι. Η ικανότητα του Αργεντίνου είναι τέτοια που με μετατρέπει τέτοιες φάσεις σε μια απλή διαδικασία... Παρεμπιπτόντως, ο Μέσι με αυτό το γκολ πήρε ουσιαστικά και το Χρυσό παπούτσι, τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στην Ευρώπη για τη σεζόν 2016-2017.

(AP Photo/Manu Fernandez)

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ