ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η φωτογραφία του Μέσι με την Παρί κοσμεί το "Camp Nou"

Η φωτογραφία του Μέσι με την Παρί κοσμεί το "Camp Nou"

Η πανηγυρική φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι μετά την ιστορική ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) κοσμεί πλέον την είσοδο του "Camp Nou" (PHOTO & VIDEO).

H φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, ύστερα απ' την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) έκανε τον γύρο του κόσμου και κατά πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το "κλικ" της βραδιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός σούπερσταρ έσπευσε στους φιλάθλους των "μπλαουγκράνα" μετά το έκτο γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο στο 95', ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί τους.

Ο Μεξικανός φωτογράφος, Σαντιάγκο Γκαρσές, μίλησε την Τρίτη (14/3) στο Sport24.gr κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη "μαγική" στιγμή. Μάλιστα, η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και κοινοποιήσεις στα social media.

Η φωτογραφία του Μέσι με την Παρί κοσμεί το "Camp Nou"

Βέβαια, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επίσημη θέση της Μπαρτσελόνα, καθώς το συγκεκριμένο πλάνο κοσμεί απ' την Πέμπτη (16/3) την είσοδο του "Camp Nou". Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τοποθετήσουν τεράστια αφίσα με τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Επίσης, πάνω απ' τον 29χρονο άσο υπάρχει το εξής μήνυμα: "Καλώς ήρθατε στο 'Camp Nou'. Η ιστορία γράφεται εδώ". Με αυτόν τον τρόπο οι Καταλανοί επιβεβαιώνουν ότι αυτό που έγινε το βράδυ της 8ης Μαρτίου έχει περάσει με "χρυσά γράμματα" στην ιστορία του συλλόγου.

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ