ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η επιστροφή του Αμπιντάλ στη Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Eric Abidal, from France, is thrown into the air by his teammates at the end of the match against Malaga during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, June 1, 2013.  Eric Abidal will be leaving Barcelona after six trophy-laden seasons and having fought back from both a liver tumor and a liver transplant to play again. Abidal thanked his teammates, his coaches, and above all the team doctors and physical therapists that helped him through his medical issues. (AP Photo/Manu Fernandez)
Αμπιντάλ (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ερίκ Αμπιντάλ επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα. Ο παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός, που πέρασε από τον Ολυμπιακό, συμφώνησε με τους "μπλαουγκράνα" και θα είναι πρεσβευτής τους σε διάφορα events στο μέλλον.

Για έξι χρόνια ο Ερίκ Αμπιντάλ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μπαρτσελόνα. Το διάστημα αυτό ο 37χρονος πια Γάλλος κατέκτησε 15 τρόπαια, εκ των οποίων δύο Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα. Ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Η καταλανική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Αμπιντάλ ανέλαβε το πόστο του πρεσβευτή της σε διάφορα events που θα γίνουν στο μέλλον. Θα έχει, μάλιστα, μόνιμη θέση στα παιχνίδια των παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ανέφερε: "Μιλούσαμε για πολύ καιρό. Ως πρεσβευτής, θα προσπαθήσω να εκπροσωπώ την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, στη Μέση Ανατολή και την Ασία". Ο Αμπιντάλ εκτός από τη Μπαρτσελόνα έπαιξε στη Λιόν και τη Μονακό, αλλά και φυσικά στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2014-2015 (15 συμμετοχές).

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ