ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ

Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως το πρωί της Τετάρτης (02/08) ο Νεϊμάρ ζήτησε κι επίσημα να αποχωρήσει απ' το σύλλογο, ενώ απ' την πλευρά τους οι "μπλαουγκράνα" ξεκαθάρισαν πως θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση, λίγες ώρες αφότου ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, και ενημέρωσε πως ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε κι επίσημα να αποχωρήσει απ' το σύλλογο.

Απ' την πλευρά τους, οι "μπλαουγκράνα" δεν εμφανίζονται αρνητικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, υπό την προϋπόθεση πως θα καταβληθεί στο σύνολό της η ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Παράλληλα, οι Καταλανοί απάντησαν στις πληροφορίες που τους θέλουν να μην έχουν καταβάλει στον πατέρα του Νεϊμάρ τα μπόνους που είχαν συμφωνηθεί στο νέο συμβόλαιο του, τονίζοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, το συγκεκριμένο ποσό θα παραμένει κατατεθειμένο σε συμβολαιογράφο.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

"Ο Νεϊμάρ, μαζί με τον πατέρα και τον ατζέντη του, ενημέρωσαν το πρωί την Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να φύγει απ' το σύλλογο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα.

Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος τους ενημέρωσε πως πρέπει να καταβληθεί το σύνολο της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του και έχει ισχύ απ' την 1η Ιουλίου, ύψους 222.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε απάντηση σε όσα αναφέρονται για τα μπόνους επέκτασης του συμβολαίου του, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει γι' ακόμα μία φορά πως το ποσό θα παραμένει σε συμβολαιογράφο έως ότου ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έλαβε προσωρινή άδεια προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Σύντομα, θα προσθέσουμε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου, Τζουζέπ Βίβες για την υπόθεση του Νεϊμάρ".

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ