ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τα θύματα στη Βαρκελώνη

Barcelona's Lionel Messi walks along the pitch during the Spanish Super Cup second leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Wednesday, Aug. 16, 2017. Real Madrid won 5-1 on aggregate. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi walks along the pitch during the Spanish Super Cup second leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Wednesday, Aug. 16, 2017. Real Madrid won 5-1 on aggregate. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μπαρτσελόνα θα τιμήσει τη μνήμη των 14 νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη με την εμφάνιση που θα φορέσουν οι "μπλαουγκράνα" στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις. (φωτογραφίες)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική της La Liga (20/8, 21:45) στη σκιά του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βαρκελώνη.

Οι "μπλαουγκράνα" θα τιμήσουν τη μνήμη των 14 νεκρών, καθώς στο πίσω μέρος της φανέλας αντί ονόματος θα αναγράφεται η λέξη "Barcelona". Δεν μιλάμε για την ομάδα, αλλά για την πόλη (Barcelona είναι και η Μπαρτσελόνα και η Βαρκελώνη).

Όπως αναφέρεται, η Μπαρτσελόνα ζήτησε κι έλαβε ειδική άδεια από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Στο μπροστινό μέρος θα αναγράφεται το hashtag #TotsSomBarcelona (όλοι είμαστε Μπαρτσελόνα).

Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τα θύματα στη Βαρκελώνη
Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τα θύματα στη Βαρκελώνη

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ