ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η εξαιρετική επίδοση του Μέσι απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους

Η εξαιρετική επίδοση του Μέσι απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους

Διαβάστε για την εξαιρετική επίδοση του Λιονέλ Μέσι όταν αντιμετωπίζει ομάδες απ' την Αγγλία. "Θύμα" του Αργεντινού και η σημερινή (1/11 21:45) αντίπαλος της Μπαρτσελόνα (video).

Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του Λιονέλ Μέσι κόντρα σε αγγλικές ομάδες. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αντιμετωπίσει 25 φορές ομάδα απ' το Νησί και έχει καταφέρει να σκοράρει 16 τέρματα!

Η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ είναι η Άρσεναλ, απέναντι στην οποία ο Μέσι έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εννιά φορές σε έξι αναμετρήσεις. Μεταξύ των οποίων καταγράφονται και τα γκολ στα νοκ-άουτ παιχνίδια το 2010 (2-2, 4-1 για την Μπαρτσελόνα).

Η επόμενη στη λίστα του Αργεντινού είναι αποψινή (1/11 21:45) αντίπαλος των "μπλαουγκράνα". Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δεχθεί πέντε τέρματα (σ.σ. τα τρία τελευταία είναι εκείνα που πέτυχε την τρίτη αγωνιστική) από τα πόδια του Μέσι.

Τελευταίο "θύμα" του Αργεντινού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μαζέψει μόνο δύο φορές την μπάλα απ' τα δίχτυα της, αλλά και τις δύο φορές τα τέρματα του Μέσι έδωσαν το Champions League στην Μπαρτσελόνα. Ο Λέο είχε συμβάλει στους τελικούς του Champions League απένατι στους "κόκκινους διαβόλους" το 2009 (2-0) και το 2011 (3-1), σε Ρώμη και Λονδίνο αντίστοιχα.

Πλέον, ο Λιονέλ Μέσι στρέφει το βλέμμα του στο αποψινό (1/11 21:45) ματς κόντρα στη Σίτι κι ευελπιστεί να σκοράρει ακόμη μια φορά κόντρα σε αγγλικό σύλλογο.





TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ