ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η αγκαλιά και τα γέλια του Μέσι με τον Βαλβέρδε

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, right, embraces teammate Lionel Messi, second right, during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Feb. 10, 2018. FC Barcelona will play against Getafe in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, right, embraces teammate Lionel Messi, second right, during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Feb. 10, 2018. FC Barcelona will play against Getafe in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι Λιονέλ Μέσι και Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό πριν απ' την έναρξης της προπόνησης της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποδεικνύει γι' ακόμα μία φορά τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο ανδρών. (VIDEO)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με σκοπό να επαναφέρει τους "μπλαουγκράνα" στην κορυφή της La Liga, αλλά και στην κατάκτηση του Champions League.

Παράλληλα, στόχος των διοικούντων την "Μπάρτσα" ήταν να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ του τεχνικού τιμ και του Λιονέλ Μέσι, αφού ήταν γνωστό πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, πέρα απ' το αγωνιστικό, φαίνεται πως κερδίζει και το στοίχημα με τον Μέσι, αφού κατά καιρούς ο 29χρονος επιθετικός έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το "Txingurri". Απόδειξη των εξαιρετικού κλίματος μεταξύ των δύο ανδρών, είναι ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας απ' την χθεσινή (10/02) προπόνηση των Καταλανών.

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Μέσι να έχει ένα θερμό εναγκαλισμό με τον Βαλβέρδε πριν απ' την έναρξη της προπόνησης, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ