ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπουσκέτς

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπουσκέτς

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό, μετά από το τρομακτικό τάκλιν που δέχθηκε κόντρα στην Έιμπαρ, αλλά θα χάσει τέσσερα παιχνίδια.

Διάστρεμμα υπέστη τελικά ο Σέρχιο Μπουσκέτς από το τρομακτικό τάκλιν που δέχθηκε, στην αναμέτρηση της Έιμπαρ με την Μπαρτσελόνα στο "Ιπουρούα" την Κυριακή.

Ο Γκονσάλο Εσκαλάντε έχασε τελείως την μπάλα στην προβολή του, με συνέπεια να πατήσει με δύναμη τον Καταλανό μέσο στον αστράγαλο και να τον ρίξει στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο διεθνής Ισπανός έγινε αλλαγή και οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου ήταν μεγάλοι, ωστόσο μετά από τις πρώτες εξετάσεις έγινε γνωστό ότι υπέστη ένα διάστρεμμα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου.

Εάν και μετά από τον δεύτερο γύρο εξετάσεων δεν αλλάξει η διάγνωση, τότε ο Μπουσκέτς απέφυγε τα χειρότερα μεν, ωστόσο οι δύο εβδομάδες που θα απουσιάσει, τον θέτουν εκτός από τέσσερα παιχνίδια των "μπλαουγκράνα".

Η αρχή γίνεται από τον δεύτερο προημιτελικό του Copa del Rey με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Καμπ Νόου" (νίκη 1-0 στο Σαν Σεμπαστιάν) και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Μπέτις, η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η εκτός με την Αλαβές.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ισπανίας θα κάνουν αγώνα δρόμου ώστε ο Μπουσκέτς να είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς" στις 14 Φεβρουαρίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ