ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Ο Ενρίκε ήταν ο τέλειος προπονητής για την Μπαρτσελόνα"

Γκουαρδιόλα: "Ο Ενρίκε ήταν ο τέλειος προπονητής για την Μπαρτσελόνα"

Την άποψή του για την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατέθεσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως ο Αστουριανός ήταν ο τέλειος προπονητής για τους "μπλαουγκράνα".

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε τη λύπη του για την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο των "μπλαουγκράνα", υποστηρίζοντας ότι στο πρόσωπό του έβλεπε τον ιδανικό προπονητή για την ομάδα της Καταλονίας.

“Ως οπαδός, είμαι πολύ λυπημένος, επειδή χάνουμε τον τέλειο προπονητή για την Μπαρτσελόνα, λόγω της προσωπικότητάς του και του χαρακτήρα του. Για τρία χρόνια, έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει:

“Για να είσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα, πρέπει να το κάνεις με τον τρόπο σου, να ακούς λίγους και να παίρνεις αντιδημοφιλείς αποφάσεις. Είναι ένας ειδικός. Η ομάδα του έπαιξε όπως κανενός άλλου, αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Από την άλλη, γνωρίζω την κατάσταση, καταλαβαίνω απόλυτα και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Η εκτίμηση ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι αμοιβαία, με τον Ενρίκε να αναφέρει τον περασμένο Οκτώβριο πως θεωρεί τον τεχνικό της Σίτι ως τον κορυφαίο στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ