ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκολ με το "σταγονόμετρο" δέχεται η Μπαρτσελόνα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε Ισπανία και Ευρώπη, δείγμα ότι αμυντικά λειτουργεί εξαιρετικά.

Μπορεί να είναι μια ομάδα που έχει στο DNA της το επιθετικό ποδόσφαιρο και κοιτάζει πάντα το πώς θα επιτεθεί ορθολογικά και θα φτάσει στο γκολ, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι παραλείπει και τα αμυντικά της καθήκοντα. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, στα δυο ευρωπαϊκά της παιχνίδια με Ολυμπιακό και Γιουβέντους δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, παρ' όλα αυτά δεν έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο, μιας και κράτησε το μηδέν πίσω. Η μόνη ομάδα που κατάφερε να παραβιάσει την εστία της, ήταν η Σεβίλλη και αυτή χωρίς να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο μήνα λοιπόν και σε επτά αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, μετρά πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, έχει σκοράρει 12 φορές και έχει δεχτεί ένα γκολ από τον 27χρονο Αργεντινό μέσο, Γκουίντο Πισάρο, στο 2-1 του "Καμπ Νόου" για την Primera. Αν μη τι άλλο, η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε είναι ένα ισορροπημένο σύνολο σε όλες τις γραμμές της.

Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΝΩΝ:

21/10/2017: Μπαρτσελόνα - Μάλαγα 2-0 (Primera Division)

24/10/2017: Μούρθια - Μπαρτσελόνα 0-3 (Copa del Rey)

28/10/2017: Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 0-2 (Primera Division)

31/10/2017: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 0-0 (Champions League)

4/11/2017: Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 2-1 (Primera Division)

18/11/2017: Λεγκανές - Μπαρτσελόνα 0-3 (Primera Division)

22/11/2017: Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 0-0 (Champions League)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ