ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Για πέντε χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

Για πέντε χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα το μεταγραφικό της απόκτημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν, με τον Τούρκο διεθνή μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών με τους "μπλαουγκράνα".

Τέσσερις μόλις ημέρες αφότου Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έδωσαν τα χέρια για την μετακόμιση του Αρντά Τουράν από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη έναντι του ποσού των 41.000.000 ευρώ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και νταμπλούχος Ισπανίας παρουσίασε επίσημα το νέο της απόκτημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 28χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί όνειρο για αυτόν.

Για πέντε χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

"Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στη Μπάρτσα.

Είχα πολλές προτάσεις όμως όταν άκουσα για αυτή της Μπαρτσελόνα άφησα στην άκρη τις υπόλοιπες", τόνισε αρχικά ο Τουράν , και πρόσθεσε: "Ουδείς μπορεί να πάρει τη θέση του Τσάβι γιατί είναι μοναδικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα είναι για πάντα σύμβολο της Μπάρτσα.

Για πέντε χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

Δεν νομίζω ότι υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει κάποιος που να είναι σαν τον Μέσι. Εγώ είμαι παίκτης ομάδας και θέλω να αποτελέσω κομμάτι της επιτυχίας όλης της ομάδας. Δεν με νοιάζει το νούμερο τη φανέλας που θα φορέσω".

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που ο Μπαρτομέου χάσει στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα της 18ης Ιουλίου ο διάδοχός του στην προεδρία έχει το δικαίωμα μέχρι τις 20 Ιουλίου να ακυρώσει τη μεταγραφή , καταβάλλοντας στην Ατλέτικο το 10% των χρημάτων στα οποία συμφώνησαν για το τελικό deal οι δύο σύλλογοι.

Ο Αρντά Τουράν υπογράφει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα καλωσορίζει τον νέο της παίκτη

Ο Τούρκος άσος στα αποδυτήρια του "Camp Nou"

Ο πρώην άσος της Ατλέτικο υπογράφει μπάλες για τους οπαδούς

Ο Αρντά Τουράν βγαίνει στο Camp Nou

Κόλπα με τη μπάλα από το απόκτημα της "Μπάρτσα"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ