ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Για πάντα στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι. Για πόσα χρόνια ενδέχεται να παραμείνει στη Βαρκελώνη ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι. Όπως προκύπτει από ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, το σίριαλ της ανανέωσης του Αργεντινού σούπερ σταρ θα λάβει τέλος τον ερχόμενο Μάιο.

Αρκετά έχουν ειπωθεί στο διάστημα όπου ο 29χρονος δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση των Καταλανών. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Προς... διάψευση όλων αυτών, τα ΜΜΕ της Ισπανίας αναφέρουν ότι η ανανέωση της συνεργασίας είναι θέμα που θα ολοκληρωθεί σύντομα. Μάλιστα, μέσα στον επόμενο μήνα ο πατέρας του Αργεντινού, αλλά κι ο μάνατζερ του αναμένονται στη Βαρκελώνη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να "δέσει" τον "μάγο" στην Ισπανία και για τα επόμενα χρόνια. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Cadena SER, ο Μέσι θα είναι κάτοικος Καταλονίας έως το 2022!

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ολοκληρώσει τη σπουδαία του καριέρα στην ομάδα που υπηρετεί απ' το μακρινό 2001. Όταν, δηλαδή, ενσωματώθηκε στις ακαδημίες των "μπλαουγκράνα". Έως σήμερα έχει πετύχει 494 γκολ σε 571 ματς, βάζοντας έτσι το όνομά του με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ