ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γι' αυτό μετανιώνει ο Ροναλντίνιο

Γι' αυτό μετανιώνει ο Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο-Μπαρτσελόνα

Ο Ροναλντίνιο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα στην καριέρα του που θα ήθελε να είχε εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο.

Ο Ροναλντίνιο είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από την καριέρα του, ωστόσο με νέα συνέντευξή του τόνισε οτι μετανιώνει για ένα πράγμα, το οποίο θα ήθελε να ήταν διαφορετικό και έχει να κάνει με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο "Gulf News" και υποστήριξε ότι θα ήθελε να είχε αγωνιστεί περισσότερο με τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην καριέρα του.

"Κατάφερα τα πάντα και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Φυσικά, θα ήθελα να είχα αγωνιστεί περισσότερο με τον Μέσι. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που τον βοήθησα στο ξεκίνημα της καριέρας του, βγάζοντας ασίστ στο πρώτο τέρμα του", δήλωσε.

Ο 36χρονος επιθετικός πρόσθεσε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα: "Έχοντας δει τον Μέσι να εξελίσσεται σε τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, θα ήταν πολύ ωραίο να είχα αγωνιστεί περισσότερο μαζί του, αλλά ο χρόνος μου στην Μπάρτσα είχε τελειώσει και ήταν ώρα για μένα να αποχωρήσω για να πετύχω νέα πράγματα και να θέσω νέους στόχους. Είχε έρθει ώρα να φύγω", τόνισε για τον αποχωρισμό των δύο φίλων το καλοκαίρι του 2008, μετά από τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα".

"Ο Μέσι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και η εθνική Αργεντινής είναι μία σπουδαία ομάδα. Πιστεύω ότι έχουν πραγματικές πιθανότητες να κατακτήσουν το επόμενο Μουντιάλ. Δείχνει ότι είναι ο καλύτερος κάθε μέρα. Κάθε εβδομάδα παίζει σε αυτό το επίπεδο και επιδεικνύει το πόσο καλός είναι, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να το αποδείξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ως φίλος, του εύχομαι πάντα τα καλύτερα, όπως κάνω με όλους τους φίλους μου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ