ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φοβερός τραυματισμός του Ινιέστα στο "Μεστάγια"

Φοβερός τραυματισμός του Ινιέστα στο "Μεστάγια"

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του "Μεστάγια" ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 12ο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια. (video)

O Aντρές Ινιέστα ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια". Ο άσος των "μπλαουγκράνα" τραυματίστηκε στο γόνατο στο 12ο λεπτό του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και να δώσει τη θέση του στον Ράκιτιτς.

Ο Πέρες ήταν έκανε τάκλιν στον αρχηγό των Καταλανών, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας. Ο τραυματισμός του μοιάζει να είναι σοβαρός, αφού το πόδι του "κλείδωσε" με αυτό του αντιπάλου.

Δείτε σε VIDEO τι ακριβώς συνέβη.

Η επίσημη ενημέρωση των πρωταθλητών Ισπανίας κάνει λόγο για μερική ρήξη έσω πλαγίου, κάτι που σημαίνει πως το διάστημα απουσίας του Ινιέστα από τους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται στους δύο μήνες. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις όταν η ομάδα βρεθεί στη Βαρκελώνη, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ