ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φαβορί ο Ντεμπελέ για διάδοχος του Νεϊμάρ

Dortmund's Ousmane Dembele plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, March 11, 2017. Berlin defeated Dortmund by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Ousmane Dembele plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, March 11, 2017. Berlin defeated Dortmund by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θεωρούν ιδανικό διάδοχο του Νεϊμάρ τον Ουσμάν Ντεμπελέ και είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του απ' την Ντόρτμουντ.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού το πρωί της Τετάρτης (02/08) ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Οι διοικούντες των "μπλαουγκράνα", όπως έχει γίνει γνωστό, θα κάνουν τα πάντα ούτως ώστε να μπλοκάρουν τη μεταγραφή, έχοντας ως σύμμαχο και την ισπανική λίγκα. Ωστόσο, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για τον διάδοχο του 25χρονου σούπερ σταρ, αφού οι Καταλανοί θέλουν να είναι καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η " Mundo Deportivo", η λύση που φαίνεται να προκρίνεται είναι αυτή του Ουσμάν Ντεμπελέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός διαθέτει τα στοιχεία προκειμένου να αποτελέσει άξιο αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, παίρνοντας... κεφάλι στην κούρσα έναντι του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Ο 20χρονος εξτρέμ χαίρει της εκτίμησης του Αθλητικού Διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ο οποίος είχε προσπαθήσει και κατά το παρελθόν να τον φέρει στο "Καμπ Νόου", αλλά χωρίς επιτυχία, αφού ο Ντεμπελέ προτίμησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σημαντικό ρόλο στην -τότε- απόφαση του είχε παίξει το γεγονός πως η τριπλέτα τον Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι δεν του άφηνε περιθώρια προκειμένου να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην "Μπάρτσα". Πλέον, όμως, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ, το έδαφος είναι πρόσφορο κι ο ίδιος πιο διαλλακτικός σε μία τέτοια μεταγραφή.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν απ' τις προθέσεις των διοικούντων την Ντόρτμουντ, οι οποίοι κοστολογούν τον Ντεμπελέ περίπου στα 90.000.000 ευρώ. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή σ' αυτή την ηλικία και με αυτές τις παραστάσεις. Οι Βεστφαλοί δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός απ' τους Ντεμπελέ και Κοουτίνιο, υποψήφιοι διάδοχοι του Νεϊμάρ είναι κι οι Κιλιάν Εμπαπέ, Άνχελ ντι Μαρία και Εντέν Αζάρ.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ