ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φαβορί ο Λαπόρτα για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Φαβορί ο Λαπόρτα για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με έρευνα της "Μarca", ο Τζουάν Λαπόρτα είναι το φαβορί για τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, στις εκλογές της 18ης Ιουλίου.

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με αυτές τις 18ης Ιουλίου να αναδεικνύουν νέο πρόεδρο, στους "μπλαουγκράνα".

Υπόψηφιοι για τη θέση του προέδρου πέρα από το νυν, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι οι Τζουάν Λαπόρτα, Τζόρντι Μαζό, Τζόρντι Φαρέ, Αγουστί Μπενεντίτο και Τόνι Φρέισα.

Φαβορί για πρόεδρος - σύμφωνα με το δημοσίευμα που διεξήγαγε η "Μarca" - είναι ένας... πρώην. Ο Τζουάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα από το 2003 έως το 2010, συγκεντρώνει ποσοστό 54,6% στην παράσταση νίκης.

Την ίδια ώρα ο Τζουζέπ Μπαρτομέου, νυν πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο για την "υπόθεση Μασία" και συγκεντρώνει μόλις 23,1%.

Μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν οι Τζόρντι Μαζό, Τζόρντι Φαρέ, Αγουστί Μπενεντίτο (Καταλανός επιχειρηματίας) και Τόνι Φρέισα.

Τα αποτελέσματα μπορεί να μεταβληθούν στην πορεία. Κάθε υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει 2.534 υπογραφές από μέλη της Μπαρτσελόνα για να λάβει επίσημη έγκριση για την υποψηφιότητά του. Καταληκτική ημερομηνία, η 4η Ιουλίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ