ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έχασε δίκη και πληρώνει ο Νεϊμάρ!

Έχασε δίκη και πληρώνει ο Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ δεν είχε τακτοποιήσει τα χρέη του προς τον γιατρό που βοήθησε στην γέννηση του παιδιού του το 2011, η υπόθεση έφτασε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, έχασε και τώρα ο Βραζιλιάνος καλείται να πληρώσει 25.000 δολάρια.

"Οι ωραίοι έχουν χρέη", λέει το άσμα του Χρήστου Δάντη και παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε αν ο Νεϊμάρ είναι είναι φαν του Έλληνα τραγουδιστή, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αισθάνεται πολύ ωραίος. Αλλιώς, δεν εξηγείται να διατηρεί χρέος, το οποίο δεδομένα μπορεί να εξοφλήσει χωρίς καμία δυσκολία, αν κρίνουμε από τα απίστευτα έσοδά του.

Και όμως, ο Βραζιλιάνος έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για μια υπόθεση χρέους προς τον γιατρό που ήταν στη γέννηση του παιδιού του πριν πέντε χρόνια. Ο εν λόγω ιατρός κατηγορούσε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πως δεν του έδωσε ποτέ τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει και το δικαστήριο δικαίωσε την δική του πλευρά και όχι του παίκτη.

Η υπεράσπιση του Νεϊμάρ υποστήριζε πως το ποσό που απαιτούσε ο γιατρός ήταν μεγαλύτερο απ' αυτό που συμφωνήθηκε με τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίο όμως καλείται να του καταβάλει 25.000 δολάρια ως αποζημίωση. Δεν θα "πονέσει" ιδιαίτερα η τσέπη του, όμως δεν άξιζε να το φτάσει ως εκεί για να γλιτώσει το ποσό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ