ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έβρισε τη μάνα του βοηθού διαιτητή ο Πικέ

Έβρισε τη μάνα του βοηθού διαιτητή ο Πικέ

Η άσεμνη φράση του Πικέ στον βοηθό διαιτητή κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο απειλεί να τον αφήσει εκτός ακόμα για 12 αγώνες! Διαβάστε τι είπε ο αμυντικός των Καταλανών που προκάλεσε την απευθείας αποβολή του (video).

Ο δεύτερος τελικός του ισπανικού Σούπερ Καπ δεν εξελίχτηκε έτσι όπως ονειρεύονταν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα καθώς όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της μεγάλης ανατροπής αλλά το πιθανότερο είναι να περάσει καιρός μέχρι να ξαναδούν τον Ζεράρ Πικέ να φοράει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημα παιχνίδια.

Ο λόγος είναι η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Καταλανός άσος στο 55ο λεπτό για το γεγονός ότι διαμαρτυρήθηκε "άκομψα" απέναντι στον βοηθό διαιτητή ζητώντας μία υπόδειξη οφσάιντ στον Αντούριθ που είχε βγει τετ α τετ με τον Κλαούντιο Μπράβο.

Ο Χιλιανός γκολκίπερ της "Μπάρτσα" απέκρουσε σε κόρνερ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να "ηρεμήσει" τον Πικέ ο οποίος έτρεξε προς το μέρος του βοηθού και τον έβρισε από κοντινή απόσταση.

Έβρισε τη μάνα του βοηθού διαιτητή ο Πικέ

"Στο 55ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής Πικέ Μπερναμπέου Ζεράρ αποβλήθηκε για τον ακόλουθο λόγο: φώναξε στον βοηθό διαιτητή:"Χέζω πάνω στην πουτ@@@ τη μάνα σου", έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο και σύμφωνα με τις μαδριλένικες "Marca" και "As" (που έψαξαν αναλυτικά τον κανονισμό) ο Πικέ θα χάσει 4 παιχνίδια μίνιμουμ και 12 μάξιμουμ.

Έβρισε τη μάνα του βοηθού διαιτητή ο Πικέ

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που επιβληθεί καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών στον Πικέ θα απουσιάσει από τις εξορμήσεις της Μπαρτσελόνα σε "San Mames" (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και "Calderon" (Ατλέτικο Μαδρίτης) και τα εντός έδρας παιχνίδια με Μάλαγα και Λεβάντε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ