ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτσι θα τιμήσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον Κρόιφ

Έτσι θα τιμήσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον Κρόιφ

Το σαββατιάτικο "Clasico" απέναντι στην Ρεάλ θα είναι ξεχωριστό για τη Μπαρτσελόνα, με τους οπαδούς της να ετοιμάζουν coreo προς τιμήν του Γιόχαν Κρόιφ αλλά και να είναι έτοιμοι να ζητήσουν μία... χάρη από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γιόχαν Κρόιφ έκανε φτωχότερο το ποδόσφαιρο με τον θάνατό του την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 68 ετών και η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια παραμένει ακόμα συγκλονισμένη από το χαμό του.

Μέχρι στιγμής πάνω από 30.000 άτομα έχουν επισκεφτεί το "Camp Nou" για να αποτίσουν φόρο τιμής στον "ιπτάμενο Ολλανδό" ωστόσο όλα δείχνουν πως οι εκδηλώσεις λατρείας για το θρυλικό Νο 14 της "ασπρόμαυρης Θεάς" θα κορυφωθούν το Σάββατο.

Τότε είναι προγραμματισμένο το "Clacico" του ισπανικού ποδοσφαίρου όπου η πρωτοπόρος "Μπάρσα" θα υποδεχτεί την αιώνια αντίπαλό της Ρεάλ Μαδρίτης, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει πως οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" θα σχηματίσουν ένα κορεό για να τιμήσουν τον Κρόιφ.

Έτσι θα τιμήσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον Κρόιφ

"Ευχαριστούμε Γιόχαν" (Graciès Johan") θα είναι τα λόγια που θα εμφανιστούν μέσω χωρογραφίες στις εξέδρες του "Camp Nou" το βράδυ του Σαββάτου ενώ σύμφωνα με το εν λόγω μέσο οι οπαδοί θα εκφράσουν μέσω συνθημάτων την επιθυμία τους για την μετονομασία του γηπέδου από "Camp Nou" σε "Johan Cruyff".

Σε πρόσφατο μάλιστα γκάλοπ που έκανε η καταλανική "Sport" αναφορικά με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να τιμηθεί η μνήμη του Κρόιφ, το 65% τάχτηκε υπέρ της μετονομασίας του σταδίου, ενώ ένα ποσοστό 28% ζήτησε να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Κρόιφ έξω από το σπίτι της Μπαρτσελόνα.

Δείτε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ