ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτσι θα είναι το νέο "Camp Nou" (VIDEO)

Έτσι θα είναι το νέο "Camp Nou" (VIDEO)

Το βράδυ της Τρίτης, η Μπαρτσελόνα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το "Camp Nou", μετά την ολική ανακαίνιση που θα υποστεί. Τώρα ήρθε και το βίντεο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η ιαπωνική εταιρία, NIKKEN SEKKEI μαζί με τους αρχιτέκτονες Τζουάν Πασκουάλ και Ραμόν Αοσιό νίκησε τις HKS, COX & Batell i Roig, BIG & IDOM & BAAS Arquitectes και POPULOUS + Mias Arquitectes + RCR Arquitectes και θα αναλάβει την ολική ανακαίνιση - στο ίδιο ακριβώς σημείο - του "Camp Nou".

Κι αν οι πρώτες φωτογραφίες είδαν κι επίσημα το φως της δημοσιότητας από τους "μπλαουγκράνα" το βράδυ της Τρίτης, τώρα διέρρευσε και το βίντεο που δείχνει πώς θα είναι το "Camp Nou", μετά την ολική του ανακαίνιση.

Από την είσοδο, τον περιβάλλοντα χώρο μέχρι και τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης γίνεται αντιπαραβολή με το πώς είναι τώρα το "Camp Nou". Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021, ενώ θα συνεχίσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα να χρησιμοποιείται κανονικά, ως έδρα της Μπαρτσελόνα. Στη διάρκεια της πρώτης φάσης του έργου, η χωρητικότητα του γηπέδου θα μειωθεί στις 95.150 θέσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ