ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτοιμη να "αρπάξει" το καλοκαίρι τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Αντουάν Γκριεζμάν αυτό το καλοκαίρι, ώστε να τον φέρει στο "Καμπ Νόου". Συνάντηση του Μπαρτομέου με την οικογένεια του Γάλλου.

Κατά το "όπου καπνός, υπάρχει και φωτιά", δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα τα δημοσιεύματα που φέρνουν την Μπαρτσελόνα κοντά στον Αντουάν Γκριεζμάν το καλοκαίρι. Μάλιστα, η "Equipe" έχει στο πρωτοσέλιδό της τον Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, καθώς δεν αποκλείεται οι δυο τους να σμίξουν στο "Καμπ Νόου".

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως εφόσον αποχωρήσει από την Ατλέτικο, μπορεί να συνεχίσει στη La Liga, με την Μπαρτσελόνα να είναι ήδη ένα βήμα μπροστά, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του και να τον ντύσει στα "μπλαουγκράνα".

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της "Equipe" επικαλείται την "Mundo Deportivo" και αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση του προέδρου της Μπάρτσα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τους γονείς του παίκτη και την αδελφή του, η οποία τον εκπροσωπεί. Οι τέσσερίς τους έφαγαν σε εστιατόριο και συζήτησαν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει το συγκεκριμένο ραντεβού, με τον Γκριεζμάν να αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για τους Καταλανούς ενόψει του καλοκαιριού. Αναμένονται και άλλα επεισόδια στο σίριαλ...

Το πρωτοσέλιδο της "Equipe":

Έτοιμη να "αρπάξει" το καλοκαίρι τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ