ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εταιρική κατασκοπεία από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Εταιρική κατασκοπεία από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η καταγγελία μιντιακού ομίλου εις βάρος του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, για υποκλοπή απόρρητων εγγράφων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σκάνδαλο ολκής στο ισπανικό ποδόσφαιρο; Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής του μιντιακού ομίλου "Mediapro", Χάουμε Ρούρες, οδηγεί τη Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο της Σάντρο Ροσέλ πως έβαλε έναν υπάλληλο του καταλανικού συλλόγου να εισβάλλει παράνομα μέσα στο σύστημα πληροφοριών της εταιρίας και να υποκλέψει εκατοντάδες έγγραφα-επιχειρηματικά μυστικά της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ρούρες, ο Ροσέλ πλήρωσε 160.000 ευρώ στο πλαίσιο της εταιρικής κατασκοπείας, με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της "Μπάρτσα" να αποκτάει έτσι στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα και μυστικές συνομιλίες και να παραβιάζει την ιδιωτικότητα της επιχείρησης.

Εταιρική κατασκοπεία από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Ο ίδιος άνθρωπος ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι η διαρροή απόρρητων εγγράφων και e-mails γινόταν για περίπου δύο χρόνια, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα να έχουν πρόσβαση σε συνομιλίες της εταιρίες με τράπεζες και χορηγούς και ακόμα και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Εταιρική κατασκοπεία από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Μετά από τις κατηγορίες αυτές υπήρξε πάντως "απάντηση" από την πλευρά της Μπαρτσελόνα μέσω ανακοίνωσης. Σε αυτήν ο σύλλογος ζητάει να της δοθεί όλος ο φάκελος της κατηγορίας, απαιτεί σεβασμό απέναντι στους πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα και να ισχύσει το κριτήριο της αθωότητας για τους δύο εργαζομένους της εταιρίας που κατηγορούνται ενώ ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης για οτιδήποτε της ζητηθεί στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί για τη χρονική περίοδο από το 2009 μέχρι το 2011.

Εταιρική κατασκοπεία από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Η καταγγελία για εταιρική κατασκοπεία από τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, φιλοξενείται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Marca"

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ