ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ερνέστο "Τσε" Βαλβέρδε

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ EUROKINISSI

Στη Βαρκελώνη και τη "Sport" παρομοιάζουν τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον συνονόματό του, Τσε Γκεβάρα, και τον αποκαλούν "επαναστάτη".

Τη δική της "επανάσταση" με στόχο την ανάκτηση της νικητήριας νοοτροπίας κάνει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο. Μια "επανάσταση", η οποία καθοδηγείται από τον τεχνικό της Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, αρθρογράφος της "Sport" παρομοιάζει τον "Txingurri" με τον συνονόματό του και σύμβολο της επανάστασης, Τσε Γκεβάρα. "Ο Βαλβέρδε ήρθε για να μείνει και κατασκευάσει ένα πρότζεκτ νικητή μακροπρόθεσμα που θα λάμψει στην Ευρώπη. Πρώτα κατασκευάζει τις απαραίτητες γι' αυτό δομές στα αποδυτήρια. Θέτει τις βάσεις της επανάστασης με την αύρα που του δίνουν τα αποτελέσματα.

Η επανάσταση μόλις έχει ξεκινήσει και πριν γίνει εμπειρικά αισθητή, υπάρχουν πολλές μάχες στις οποίες πρέπει να κυματίσει η σημαία της νίκης. Στο παρόν παλεύει φέρνοντας ισοπαλία στην Ελλάδα και νικώντας δύσκολα στο Μπιλμπάο. Το μέλλον, χάρη στο χρόνο που κερδίζει ο Βαλβέρδε μπορεί να ανήκει μόνο στην Μπαρτσελόνα. Η "επανάσταση" τρέχει...", γράφει ο Ιβάν Σαν Αντόνιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ