ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίθεση Σουάρες κατά του διαιτητή

Επίθεση Σουάρες κατά του διαιτητή

Ο Λουίς Σουάρες εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή Μανθάνο, λόγω της αποβολής του στο ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Δείτε σε βίντεο τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Ουρουγουανός.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο του "Gol", μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (7/2), ο Λουίς Σουάρες εκστόμισε σοβαρές κατηγορίες προς τον διαιτητή, Χεσούς Ζιλ Μανθάνο.

Ο Ουρουγουανός εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Μανθάνο τον ήθελε εκτός αγωνιστικού χώρου και πως τον απέβαλε επίτηδες, ενώ τόνισε πως δεν του δόθηκε καμία εξήγηση επί του λόγου της αποβολής.

“Γέλασα στην αποβολή μου, την οποία μπορούσες να δεις ότι ερχόταν. Ότι ήθελε ο διαιτητής να συμβεί, συνέβη. Είμαι θυμωμένος. Η δεύτερη κίτρινη δεν ήταν καν φάουλ. Ως συνήθως, ο διαιτητής δεν μου έδωσε καμία εξήγηση. Ελπίζω η ομάδα να ασκήσει έφεση”, ήταν τα λόγια του 30χρονου.

Ο Σουάρες αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό του αγώνα κόντρα στους "ροχιμπλάνκος" και θα χάσει τον τελικό του Copa del Rey, ενώ αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Δείτε σε βίντεο την αποβολή του Ουρουγουανού

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ