ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστροφή Σουάρες στις προπονήσεις

Επιστροφή Σουάρες στις προπονήσεις

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, έτσι τίθεται στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε για τον τελικό του Copa del Rey με την Μπιλμπάο

Ευχάριστα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λουίς Σουάρες την Τετάρτη πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, έτσι τίθεται στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Ακόμη βέβαια το ιατρικό επιτελείο δεν έχει δώσει το ΟΚ για να τον υπολογίζει για τον τελικό του Copa del Rey με την Μπιλμπάο το Σάββατο (22:30).

Δεν αποκλείεται οι γιατροί να προτείνουν να μην αγωνιστεί, έτσι να μην υπάρχει ρίσκο και να είναι 100% έτοιμος για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους, ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Ουρουγουανός άσος στην ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, έτσι έχασε τα ματς των δύο τελευταίων αγωνιστικών με Ατλέτικο και Ντεπορτίβο.

Και στα δύο αυτά ματς ο Πέδρο ήταν στην 11άδα μαζί με τους Νεϊμάρ και Μέσι στην επιθετική τριάδα και το ίδιο θα γίνει αν κριθεί ανέτοιμος ο Λουίς Σουάρες.

Επιστροφή Σουάρες στις προπονήσεις
© FC BARCELONA VIA GETTY IMAGES
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ