ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρεθ

"LIVERPOOL, UNITED KINGDOM - MAY 05:  Adam Lallana of Liverpool and Denis Suarez of Villarreal battle for the ball during the UEFA Europa League semi final second leg match between Liverpool and Villarreal CF at Anfield on May 5, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)"
"LIVERPOOL, UNITED KINGDOM - MAY 05: Adam Lallana of Liverpool and Denis Suarez of Villarreal battle for the ball during the UEFA Europa League semi final second leg match between Liverpool and Villarreal CF at Anfield on May 5, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)" "GETTY IMAGES"

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρομπέρτο Φερνάντεθ, επιβεβαίωσε ότι ο Ντενίς Σουάρεθ επιστρέφει στους "μπλαουγκράνα", στους οποίους θα παραμείνουν οι Μαστσεράνο και Νεϊμάρ.

Μπορεί η αποχώρηση του Ντάνι Άλβες να μονοπωλεί την επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχουν κι άλλα μεταγραφικά μέτωπα. Γι' αυτά μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρομπέρτο Φερνάντεθ, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Ντενίς Σουάρεθ επιστρέφει στους "μπλαουγκράνα" αλλά κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση το δρόμο του Άλβες να ακολουθήσουν οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Νεϊμάρ.

"Για τον Μαστσεράνο ακούστηκαν πολλά. Μίλησα με τον ίδιο. Θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Είναι ξεκάθαρο. Θα φθάσουμε σε συμφωνία. Έχει συμβόλαιο και θέλουμε να μείνει. Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει κι αυτός, αλλά θα το ανακοινώσει το κλαμπ όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει φόβος ότι θα φύγει μια ημέρα. Η Βιγιαρεάλ έχει λάβει την ειδοποίηση ότι θέλουμε να τον ξαναπάρουμε. Δεν σχεδιάζουμε να πάρουμε τον Μπεγιερίν. Ο Αντριάνο έχει συμβόλαιο σε ισχύ και δεν έλαβα κάποια κλήση από ομάδα. Ο Μαρκίνιος; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν παίκτη της Παρί Σεν-Ζερμέν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει σε όλους", υποστήριξε ο Ρομπέρτο Φερνάντεθ.

Ο 22χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, Ντενίς Σουάρεθ, πήρε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2013, αν και αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα". Το 2014 δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη και στις 29 Αυγούστου του 2015 αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, με τους "μπλαουγκράνα" να ενεργοποιούν τη ρήτρα επιστροφής του σε αυτούς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ